Geocaching per Grècia

19 oct.

Haureu observat que des dels meus 100 catxés l’activitat geocatxera ha baixat substancialment, però la meva estada a Grècia suposava una ocasió de practicar la geocerca una mica lluny de casa.

L’experiència grega ha tingut estones de tot. Parlant del geocaching, la manca de internet al mobil ha fet molt complicat buscar catxés “en ruta” però quan tenia una estona per mirar i anotar uns quants catxés, ho feia i després em llençava a l’aventura.

A Nafplio només hi ha un catxé (Clock Tower) un catxé justet tipo film-canister en un lloc amb bones vistes, i pels voltants podem trobar una série anomenada 6000 years of Hellenic History composada per 7 catxés que estan separats per varis kilometres i s’han de fer en un ordre concret però que incomprensiblement no estan en ruta, es a dir cal fer una ruta molt extranya (veure post) passant dues i tres vegades pel mateix lloc per fer la serie i cal disposar de cotxe, i per tant no vaig poder fer-la. Sembla que els geocercadors grecs encara no estan gaire posats en el tema.

Durant el pas per les illes Jóniques, no vaig fer ni un catxé, condicionat per altres coses com trobar transports i sense internet, a part que a les illes no hi havien gaires catxés actius.

A Ioannina, no vaig fer geocatxing, ocupat amb altres activitats i companyies.

A Meteora vaig difrutar molt amb el catxé Meteora Rocks, al qual vaig accedir en modo “freestyle”, caminant pel mig del bosc. Un catxé dels de muntanya dels que m’agraden, grimpant una mica entre pedres i herbes. I fent algun EarthCache gairebé de forma inconscient. Després desde Kalambaka vaig arribar-me a un catxé que pintava molt bé (Watermill) però que va resultar ser la millor manera de perdre tota una tarda i una mica més fins i tot en surto escaldat.

A Litohoro, vaig preferir dedicar els meus esforços al Mont Olimp i deixar de banda els geocatxés de banda, ja que es necessitava més que cotxe per assolir-los. Potser aconsegueixo un Eartcache de casualitat.

Troba el catxé Tree with a View

A Tessaloniki, vaig decidir que la geocerca seria una bona manera de conèixer la ciutat, però els catxés urbans estàven bastant descuidats. N’hi havia de perduts i no desactivats, n’hi havia de amagats al mig de llocs plens de muggles o de brossa, i n’hi havia de amagats massa lluny per anar-hi a peu. En resum, 2 trobats i uns 3 o 4 de no trobats, i només vaig trobar un bon catxé el Tree with view.

A Atenes, vaig tenir la última ocasió de practicar geocatxing. Vaig buscar uns cinc catxés urbans, però no en vaig trobar ni un. Tots era massa complicat agafar-los a plena llum del dia, o estaven desapareguts o era molt incómode de buscar sense cridar molt la atenció. En resum només vaig poder fer un caché virtual Atina Kipos.

El més similar a un catxé que vaig trobar a Atenes.

En resum, Grècia em va semblar un país no molt prolífic en geocatxing, però la veritat es que tampoc em va ser molt fàcil de connectarme a la web per una bona informació sobre els catxés, i que tampoc tenia facilitats per desplaçar-me on volia, el resultat son 7 catxés trobats (5 tradicionals, 1 virtual i 1 Eartcache), i 6 catxés no trobats (5 tradicionals i 1 multi a mitges). Un balanç si mes no, justet.

Una resposta per a “Geocaching per Grècia”

  1. willydekid febrer 12, 2013 a 12:55 pm #

    Muy buen blog! Me gusta mucho el anbiente que creaste con el blog con los fondos y los colores! Podrías contactarme para hablar de alguna posible colaboracion? Mi mail lo encuentras debajo! Saludos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: